Stoiximan Super League

Όλοι πλην Φέισα!

Το καλύτερο δώρο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το σχεδόν άδειο απουσιολόγιο που είχε στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την εορταστική άδεια που έδωσε στους παίκτες του. Ο Ζαν Μακούν, ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Μάρκο Πάντελιτς επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς και πλέον μοναδικός απών είναι ο Φέισα. .

Το καλύτερο δώρο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το σχεδόν άδειο απουσιολόγιο που είχε στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την εορταστική άδεια που έδωσε στους παίκτες του.

Ο Ζαν Μακούν, ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Μάρκο Πάντελιτς άφησαν πίσω τους τα προβλήματα που είχαν πριν τα Χριστούγεννα και συμμετείχαν σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κανονικά πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν τις αρχές του 2012. Πλέον ο Βάσκος τεχνικός θα έχει σχεδόν γεμάτη φαρέτρα εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:30 την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x