Ισπανία

«Επιλέγουν Λεβ, αν φύγει ο Μουρίνιο»

Ο Γιόακιμ Λεβ φέρεται να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν οι Μαδριλένοι για τον διάδοχο του «Special One».

Ο Γιόακιμ Λεβ φέρεται να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν οι Μαδριλένοι για τον διάδοχο του «Special One».

Επίσης, σημείο-κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση παίζει το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Λεβ λήγει το καλοκαίρι του 2014, όπως και εκείνο του Μουρίνιο με τη «βασίλισσα».

Η Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική παρουσία σε όποιες διοργανώσεις έχει συμμετάσχει, ενώ είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x