Δελτία Τύπου

Ο Γκάλης και ο Σπανούλης

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00).

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00).

Αναλυτικά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:


1) Πως ο Άρης νίκησε την Ρουντούπις και πέρασε στην επόμενη φάση του Eurocup.

2) Εκτενή στιγμιότυπα από την 9η αγωνιστική της Α1: το τρομερό κάρφωμα του Καράμπουλα εναντίον του Ολυμπιακού, τα τρίποντα του Κρίστμας στο Περιστέρι, η άνετη επικράτηση του Άρη επί του Ηλυσιακού. Το ξέσπασμα του Αργύρη Πεδουλάκη στην συνέντευξη Τύπου. Όλα αυτά στο ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη.

3) Τρομερές μάχες έγιναν στην Α2. Δείτε πώς το Παγκράτι νίκησε στο τέλος την Κηφισιά και πως το Πέραμα επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών. Τι δήλωσαν Καλαμπάκος, Τσαρουχάς, Ράπτης και Σιγκούνας.

4) Ο Αθηναϊκός πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τις Εσπερίδες. Δείτε στιγμιότυπα όπως και τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων, Ζευγώλης και Λειβάδης.

5) Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησαν για τα οικονομικά και διοικητικά θέματα του ΠΑΟΚ.

6) Η τάπα του Χένρι Τέρνερ στον Νίκο Γκάλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Πώς ο Πανιώνιος είχε νικήσει την περίοδο 1993-1994 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της οδού Αρτάκης, σε ένα ματς επίσης όπου ο Τέρνερ είχε καρφώσει μπροστά στον Βράνκοβιτς.

7) Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» στο Γουδί επισκέφθηκαν η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ΑΕΚ. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.

8) Η Μπεσίκτας πήρε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Γαλατά. Δείτε επίσης πώς νίκησε η Εφές την Αντάλια του Ντράγκαν Σάκοτα. Όπως και την άνετη νίκη της Τσεντεβίτα του Σμόντις επί της Παρτίζαν.

9) Η Εθνική Παίδων είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 1993. Δείτε τι είχαν δηλώσει Βασιλακόπουλος, Φασούλας και οι πρωταγωνιστές Παπαδημητρίου (προπονητής), Καράγκουτης, Μπαρλάς, Παπαδάτος, Μιχάλης Κακιούζης.
10) Τι είπαν Μάντζαρης, Γλυνιαδάκης για το ματς του Ολυμπιακού με την Νανσί, εκεί, όπου ίσως δεν παίξει ο Σπανούλης.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Χρήστος Πετρόπουλος και ο δημοσιογράφος, αλλά και ασίσταντ κόουτς της γυναικείας ομάδας της Τερψιθέας, Μάριος Μπορίνος.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x