Κύπελλο Ελλάδας

Σύρε… στους «16»

Με την ευστοχία του Γιώργου Σύρου, στο πέμπτο και τελευταίο πέναλτι, ο Θρασύβουλος επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού (1-1 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ήρωας» -για τους νικητές- ο Κασμερίδης με τις αποκρούσεις του, ενώ μοιραίοι για τους Βοιωτούς οι Κοιλιάρας και Βασιλείου, οι οποίοι απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες στην παράταση για το δεύτερο γκολ. Αυτός ήταν ο πρώτος αποκλεισμός ομάδας της Σούπερ Λίγκας από τη διοργάνωση.

Με την ευστοχία του Γιώργου Σύρου, στο πέμπτο και τελευταίο πέναλτι, ο Θρασύβουλος επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού (1-1 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ήρωας» -για τους νικητές- ο Κασμερίδης με τις αποκρούσεις του, ενώ μοιραίοι για τους Βοιωτούς οι Κοιλιάρας και Βασιλείου, οι οποίοι απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες στην παράταση για το δεύτερο γκολ.

Αυτός ήταν ο πρώτος αποκλεισμός ομάδας της Σούπερ Λίγκας από τη διοργάνωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», καθώς οι δύο ομάδες δεν ενδιαφέρονταν να προσφέρουν θέαμα. Πιο επιθετικά μπήκε ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες –κυρίως- με τον Κοιλιάρα. Από την άλλη, ο Θρασύβουλος το μόνο που είχε να επιδείξει στο πρώτο 45λεπτο ήταν μία καλή ευκαιρία με τον Ψιάνο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτή που πίεζε για το γκολ. Αυτό το κατάφερε με τον Μελισσά, ωστόσο ακυρώθηκε. Ο χρόνος κυλούσε, ο Λεβαδειακός δεν μετουσίωνε σε γκολ την κυριαρχία του και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Θρασύβουλος με τον Βλάχο (67’). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση για την ισοφάριση. Εκείνη ήρθε στο 87’, με τον Κόρμπο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στην παράταση, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που φάνηκε να θέλει περισσότερο το γκολ. Οι Βοιωτοί είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Θρασύβουλο από την άλλη να φαίνεται πως δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων.


Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς (83’ Ζουμπουλάκης), Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος (102’ Κακαράς), Βλάχος, Βαγγελής (94’ Παπαναστασίου).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (72’ Κόρμπος), Ξαβιέ, Ιωάννου (79’ Μπεγκόνια), Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46’ Βασιλείου), Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x