Δελτία Τύπου

Οι πρώτες εντυπώσεις...

Το Ν’Joy UNI-League ολοκλήρωσε τις πρώτες 2 αγωνιστικές του για τη σεζόν που ξεκίνησε. Όλες οι ομάδες παρέλαβαν τις εμφανίσεις τους και η αλήθεια είναι πως η JOMA ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους... Η μεγάλη ποικιλία και τα πρωτότυπα σχέδια της ισπανικής εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και το πανάλαφρο υλικό τους, έφεραν ενθουσιασμό και ξεπέρασαν τις προσδοκίες τόσο των συμμετεχόντων όσο και των ίδιων των διοργανωτών!

Το Ν’Joy UNI-League ολοκλήρωσε τις πρώτες 2 αγωνιστικές του για τη σεζόν που ξεκίνησε. Όλες οι ομάδες παρέλαβαν τις εμφανίσεις τους και η αλήθεια είναι πως η JOMA ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους... Η μεγάλη ποικιλία και τα πρωτότυπα σχέδια της ισπανικής εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και το πανάλαφρο υλικό τους, έφεραν ενθουσιασμό και ξεπέρασαν τις προσδοκίες τόσο των συμμετεχόντων όσο και των ίδιων των διοργανωτών! Η JOMA λοιπόν είχε την τιμητική της τις πρώτες αυτές ημέρες...

Ας πάμε όμως και στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος της 1ης και 2ης αγωνιστικής σε όλες τις πόλεις! Κάποια παιχνίδια ήταν κυριολεκτικά ντέρμπυ και κρίθηκαν στη μία φάση. Ευτυχώς σε γενικές γραμμές οι διαιτησίες ήταν καλές και δεν καθόρισαν αποτελέσματα, κάτι το οποίο αποτελεί μόνιμη προτεραιότητα όλων όσοι ασχολούνται με το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης. Ας σημειωθεί εδώ πως στην πόλη της Αθήνας όπου διεξάγεται και το Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας της ΕΠΟ, οι διαιτητές είναι εξειδικευμένοι διαιτητές ποδοσφαίρου σάλας που υπάγονται στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (FUTSAL). Άλλωστε από φέτος η διοργάνωση τέθηκε υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας και αυτή η συνεργασία αποτελεί ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για διατήρηση της αξιοπιστίας της σε υψηλά standards.

Θέλοντας να συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ της προηγούμενης βδομάδας, πέρα από τη Medisof PC Θεσσαλονίκης που μετά τα 3 πανελλήνια τρόπαια (2007, 2009, 2010) και την 3η θέση του 2008 και την 4η θέση του 2011, τόσο η Align από το Ρέθυμνο, όσο και οι αθηναίοι Amigos, δηλαδή οι δύο περσινοί φιναλίστ του θεσμού, αποσύρθηκαν λόγω ηλικίας και αποφοίτησης! Τέλος εποχής λοιπόν για κάποια παραδοσιακά μεγαθήρια του θεσμού, αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και το N’JOY UNI-League απαιτεί ανανέωση όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Και τώρα ήρθε η ώρα για νεότερες σε μ.ό. ηλικίας ομάδες από όλην την Ελλάδα να αναλάβουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x