Stoiximan Super League

Τσάκας: «Μην ακούω μ……ς»!

Τελικά, είναι ή δεν είναι οι διάδοχοι του Αμπντούλ Αζίζ, αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό; Ο Βλάσης Τσάκας το διαψεύδει, τονίζοντας… εκνευρισμένος στο sport-fm.gr: «Μην ακούω μ......ς! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν γραφτεί, σας το υπογράφω»! Όσο για τους υποψήφιους επενδυτές, είπε: «Πρόκειται για ένα ισχυρό γκρουπ ανθρώπων. Κάντε υπομονή».

Τελικά, είναι ή δεν είναι οι διάδοχοι του Αμπντούλ Αζίζ, αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό; Ο Βλάσης Τσάκας το διαψεύδει, τονίζοντας… εκνευρισμένος στο sport-fm.gr: «Μην ακούω μ......ς! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν γραφτεί, σας το υπογράφω»!

«Κανένας διάδοχος του Αμπντούλ Αζίζ δεν είναι μέσα στην υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα», προσθέτει ο Τσάκας, μη θέλοντας να δώσει στοιχεία για τους… αντικαταστάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ: «Όπως είπα και χθες, δουλεύω την υπόθεση δύο μήνες, γιατί ο Αλ Σαούντ μας απογοήτευσε. Ηταν ασυνεπής. Δεν θα πω περισσότερα, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα ισχυρό γκρουπ ανθρώπων. Κάντε υπομονή…».

Αυτά, λοιπόν, σύμφωνα με τον Τσάκα. Η πληροφόρηση για τα περί διαδόχων του Αζίζ, μπορεί να είναι έντονη και σχεδόν όλος ο Τύπος να έχει γράψει για το συγκεκριμένο όνομα, αλλά ο Βλάσης τα διαψεύδει όλα, με την πιο… συνηθισμένη λέξη στην Ελλάδα.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x