Stoiximan Super League

Το καλύτερο «φάρμακο»

Βάλσαμο για τις πληγές που άφησε η ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Άρη, αλλά και την πνευμονία που ταλαιπωρεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήταν η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Τα παράπονα για τη διαιτησία και η ανθοδέσμη του Τσάκα στον Πορτογάλο προπονητή. Στροφή στον κακό δαίμονα Αστέρα Τρίπολης.

Βάλσαμο για τις πληγές που άφησε η ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Άρη, αλλά και την πνευμονία που ταλαιπωρεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήταν η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι» απέδειξαν πως ό,τι προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν μία κακή παρένθεση και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, μάλιστα με τρόπο από αυτούς που όπως λένε… δίνουν πρωτάθλημα. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έδειξαν ψυχικό σθένος κι έφτασαν στην ανατροπή παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Παράπονα για τη διαιτησία

Δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Κάνουν λόγο για σκληρό παιχνίδι που έμεινε ατιμώρητο από τον διαιτητή Κωνσταντινέα, ενώ υποστηρίζουν πως στο δεύτερο γκολ της ομάδας η μπάλα είχε περάσει νωρίτερα (πριν σκοράρει ο Κατσουράνης) τη γραμμή της εστίας και πως ο Καπίνο στο φινάλε της αναμέτρησης δεν έπιασε την μπάλα εκτός αλλά στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Καλύτερα ο Φερέιρα

Αισθητή βελτίωση έχει παρουσιάσει η υγεία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που από το απόγευμα του Σαββάτου νοσηλεύεται με πνευμονία. Η ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είχε αποτέλεσμα και ήδη αισθάνεται καλύτερα. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία πριν, στο ημίχρονο, αλλά και μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εξιτήριο αναμένεται να πάρει το μεσημέρι της Τρίτης. Μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν τον 65χρονο προπονητή στο νοσοκομείο, ενώ ανθοδέσμη για καλή ανάρρωση τού έστειλε ο Βλάσης Τσάκας!

Ο… κακός μπελάς

Από σήμερα η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό στρέφεται στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30), που θα είναι και το τελευταίο για το πρωτάθλημα μέσα στο 2011. Οι Αρκάδες αποτελούν… κακό δαίμονα για τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, καθώς πέρυσι νίκησαν με αυτογκόλ στο 81’, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχαν μείνει στο 1-1.

* Ζέκα και Ρούντολφ έφτασαν στο όριο των τριών καρτών, όπου βρίσκονται και οι Καπίνο και Καραγκούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x