Stoiximan Super League

Στο νοσοκομείο ο Φερέιρα

Χωρίς τον προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είναι άρρωστος και εισήχθη στο «Υγεία», πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Λοίμωξη του αναπνευστικού και ενδοφλέβια αντιβίωση λαμβάνει ο 65χρονος τεχνικός που θα καθίσει στο νοσοκομείο μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη. Στον πάγκο του «τριφυλλιού», θα καθίσει ο βοηθός και συμπατριώτης του Πορτογάλου, Ζοσέ Γκόμεζ.

Χωρίς τον προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είναι άρρωστος και εισήχθη στο «Υγεία», πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Λοίμωξη του αναπνευστικού και ενδοφλέβια αντιβίωση λαμβάνει ο 65χρονος τεχνικός που θα καθίσει στο νοσοκομείο μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού», θα καθίσει ο βοηθός και συμπατριώτης του Πορτογάλου, Ζοσέ Γκόμεζ.

Ο Φερέιρα ταλαιπωρείται δύο μέρες από υψηλό πυρετό και πολύ επίμονο. Ο 65χρονος τεχνικός εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία», με την θερμοκρασία του να είναι πάνω από 39 βαθμούς.

Κυριακή πρωί, ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις επειδή η ηλικία του, επιβάλλει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ψαχτεί περισσότερο το θέμα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x