Stoiximan Super League

Ανοικτό του Καστίγιο για Πουέμπλα

Ορατό είναι το ενδεχόμενο μετακόμισης του Νέρι Καστίγιο στην Πουέμπλα. Η διοίκηση του Άρη δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του Μεξικανού άσου στην ομάδα της πατρίδας του, ενώ και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να παίξει για πρώτη φορά στην πατρίδα του.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο μετακόμισης του Νέρι Καστίγιο στην Πουέμπλα. Η διοίκηση του Άρη δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του Μεξικανού άσου στην ομάδα της πατρίδας του, από τη στιγμή που η επένδυση δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα και το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό (περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο). Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος από την Πουέμπλα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από τον Τύπο του Μεξικού πως στον παίκτη προσφέρεται συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x