Stoiximan Super League

Και πάλι ατομικό ο Ζέκα

Εκτός του Γκέργκελι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αναγκασμένος να κάνει άλλη μια αλλαγή στην 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πορτογάλος είδε και σήμερα τον Ζέκα να μην προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με τους «κυανέρυθρούς» είναι αμφίβολη.

Εκτός του Γκέργκελι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αναγκασμένος να κάνει άλλη μια αλλαγή στην 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πορτογάλος είδε και σήμερα τον Ζέκα να μην προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με τους «κυανέρυθρούς» είναι αμφίβολη.

Στην περίπτωση που ο Ζέκα δεν καταφέρει να αγωνιστεί είναι αρκετά πιθανό ο Φερέιρα να εμπιστευθεί τη θέση του στον Μαυρία, καθώς δεν θέλει να διαταράξει την ισορροπία στις άλλες γραμμές της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα με περιορισμούς σε τρία γκρουπ εναλλάξ.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης εκτός του Ζέκα.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Τοτσέ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξί τετρακέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x