Stoiximan Super League

Στην Ντιζόν ο Κουμορτζί!

Στη Γαλλία αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο Μπερνάρ Κουμορτζί προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιζόν. Όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Γκάνας αλλά και της Γαλλίας, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ.

Στη Γαλλία αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο Μπερνάρ Κουμορτζί προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιζόν.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Γκάνας αλλά και της Γαλλίας, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «football365.fr», λέγεται πως η Ντιζόν είχε προσεγγίσει από την περσινή χρονιά τον Γκανέζο, για τον οποίο ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του και ομάδες από το Βέλγιο.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, διότι οι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να με δουν, όταν ήμουν στην Ελλάδα και τώρα έχουν την ευκαιρία να με δουν και θα πρέπει να αποδείξω την αξία μου», δήλωσε ο Κουμορτζί, που θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα τον Ιανουάριο.

Η Ντιζόν βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του Championnat.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x