Champions League

Ε και, τι έγινε;

Ανώδυνη ήττα γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ εντός έδρας από την Σαχτάρ (2-0), με την κυπριακή ομάδα, όμως, να προκρίνεται ως πρώτη στους «16» του Champions League, από τον 7ο όμιλο. Δεύτερη θέση για την Ζενίτ, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Πόρτο, αποτέλεσμα που στέλνει τους Πορτογάλους στο Europa League.

Ανώδυνη ήττα γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ εντός έδρας από την Σαχτάρ (2-0), με την κυπριακή ομάδα, όμως, να προκρίνεται ως πρώτη στους «16» του Champions League, από τον 7ο όμιλο.

Δεύτερη θέση για την Ζενίτ, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Πόρτο, αποτέλεσμα που στέλνει τους Πορτογάλους στο Europa League.

Ο ΑΠΟΕΛ τελείωσε τον όμιλο με εννιά βαθμούς, όσους και η Ζενίτ, ωστόσο η κυπριακή ομάδα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Πόρτο-Ζενίτ 0-0

Παρά την συντριπτική της υπεροχή κόντρα στην Ζενίτ, η Πόρτο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς έμεινε στο 0-0. Οι «Δράκοι» τελείωσαν την αναμέτρηση με 25 τελικές, έναντι τριών των Ρώσων. Το εντυπωσιακό είναι πως οι εννιά από αυτές βρήκαν τέρμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά τον Έλτον. Το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τους Πορτογάλους στο Europa League και την ομάδα του Σπαλέτι στους «16», ως δεύτερη.

ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ 0-2
(62’ Αντριάνο, 78’ Σελέζνιοφ)

Με το μυαλό στην πρόκριση αλλά και στην… φιέστα στο ΓΣΠ μπήκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαχτάρ, ο ΑΠΟΕΛ. Οι Ουκρανοί, οι οποίοι είχαν -ούτως ή άλλως- αποκλειστεί από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μπήκαν πιο δυνατά, χάνοντας πέναλτι στο πρώτο τέταρτο.

Ο ρυθμός του αγώνα κύλησε έτσι και στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Αντριάνο στο 62’. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν έδειχναν τη διάθεση να πιέσουν για την ισοφάριση, με τη Σαχτάρ να κάνει το 2-0 με τον Σελέζνιοφ, στο 78’.

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)
2) Ζενίτ 9 (7-5)
3) Πόρτο 8 (7-7)
4) Σαχτάρ 5 (6-8)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x