sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Γι’ αυτό τον λένε Kill Bill (video)

Μπορεί να μην αποτελεί το μεγάλο του όπλο (αυτό είναι η διείσδυση), αλλά ο Βασίλης Σπανούλης ξέρει να χρησιμοποιεί τα τρίποντα για να «σκοτώνει» τους αντιπάλους. Το χθεσινό νικητήριο τρίποντο επί του Άρη δεν ήταν το πρώτο-και μάλλον δεν θα είναι και το τελευταίο-καθοριστικό στην καριέρα του Λαρισαίου γκαρντ του Ολυμπιακού. Το www.sport-fm.gr σάς θυμίζει τις τρίποντες «βόμβες» του Kill Bill

Μπορεί να μην αποτελεί το μεγάλο του όπλο (αυτό είναι η διείσδυση), αλλά ο Βασίλης Σπανούλης ξέρει να χρησιμοποιεί τα τρίποντα για να «σκοτώνει» τους αντιπάλους.

Το χθεσινό νικητήριο τρίποντο επί του Άρη δεν ήταν το πρώτο-και μάλλον δεν θα είναι και το τελευταίο-καθοριστικό στην καριέρα του Λαρισαίου γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το www.sport-fm.gr σάς θυμίζει τις τρίποντες «βόμβες» του Kill Bill:



Ένα από τα πρώτα μεγάλα τρίποντα του Σπανούλη ήταν στον αξέχαστο ημιτελικό του Μουντομπάσκετ του 2006. Δύο λεπτά πριν το τέλος «βομβάρδισε» τη Dream Team δίνοντας αέρα οκτώ πόντων στην Εθνική και θέτοντας τις βάσεις για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.



Το δεύτερο «χτύπημα» ήταν στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Στην αναμέτρηση της δεύτερης φάσης απέναντι στην Κροατία, σταμάτησε και «πυροβόλησε» από τα εννέα μέτρα χαρίζοντας τη νίκη στην Εθνική με 81-78.



Τον Ιανουάριο του 2008 είχε πετύχει καθοριστικό τρίποντο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (55-56) γράφοντας το 55-54 στα 31’’ για το τέλος.



Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, είχε «χτυπήσει» 5,9’’ πριν το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο (67-70) οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη με 71-68.



Ακόμη κι όταν δεν ήταν… ανάγκη να ευστοχήσει, το έκανε. Στον αγώνα με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, όπου η Εθνική δεν ήθελε νίκη που θα την έφερνε αντιμέτωπη με την Ισπανία στα προημιτελικά, ο Σπανούλης ευστόχησε. Πέταξε την μπάλα λίγο μπροστά από τη σέντρα και ευστόχησε. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x