Stoiximan Super League

Preview: Ατρόμητος – Εργοτέλης

Τέλος στην κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει ο Ατρόμητος, ο οποίος ψάχνει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη για να πάρει τα πάνω του. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και εκτός έδρας.

Τέλος στην κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει ο Ατρόμητος, ο οποίος ψάχνει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη για να πάρει τα πάνω του. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και εκτός έδρας.

Ατρόμητος:

Η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια η ήττα από την Ξάνθη έφερε προβληματισμό και κάποια μικροεπεισόδια στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης, έφτασε κοντά στην έξοδο. Αυτό δεν έγινε όμως και ο Γιώργος Σπανός στήριξε τον Έλληνα τεχνικό.

Στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως επιστρέφει ο Θανάσης Καραγκούνης, ενώ το κενό του Φυτανίδη θα καλύψει ο Ζουέλα, ο οποίος γυρίζει στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ θα πάει ο Μπάλλας.

Πιο συγκεκριμένα η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ιτάνζ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Γιαννούλης και οι Ζουέλα, Τόμας στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους θα είναι ο Μπάλλας, σε ελεύθερο ρόλο οι Τάτος και Πίτου Γκαρσία, ενώ οι Καραγκούνης και Επστάιν θα είναι στα δύο άκρα. Μοναδικός προωθημένος ο Κώστας Μήτρογλου.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.

Εργοτέλης:

Να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα θέλουν στον Εργοτέλη, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει λαβωμένος τον Ατρόμητο. Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, δεν μπορεί να υπολογίσει στους Λεάλ και Σαρρή, οι οποίοι δεν έχουν ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Σαρρής είναι τιμωρημένος (από την κόκκινη κάρτα στην 11η αγωνιστική, κόντρα στα ΠΑΣ Γιάννινα). Στο απουσιολόγιο του Καβαλιώτη τεχνικού επίσης υπάρχουν και οι τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Μανόλης Τζανακάκης, τέσσερις ημέρες μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με τους Κρητικούς. Ο Καραγεωργίου δεν αναμένεται να αλλάξει το γνώριμο 4-4-2.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Χαντί, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

Προϊστορία:

2006-2007: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,2-1
2007-2008:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,1-2
2009-2010: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 0-0
2010-2011: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x