Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για τη μεγαλύτερη φοιτητική αθλητική διοργάνωση

Το N’Joy UNI-League ξεκίνησε τους αγώνες του και οι ομάδες σιγά – σιγά καλούνται να πιάσουν ρυθμό. Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο στην διοργάνωση. Άλλοι αγωνίζονται για να διακριθούν και άλλοι για να διασκεδάσουν. Το πρώτο κάποιους τους αγχώνει σε αντίθεση με το δεύτερο που φέρνει μερικές φορές περισσότερη χαλαρότητα από όσο χρειάζεται.

Το N’Joy UNI-League ξεκίνησε τους αγώνες του και οι ομάδες σιγά – σιγά καλούνται να πιάσουν ρυθμό. Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο στην διοργάνωση. Άλλοι αγωνίζονται για να διακριθούν και άλλοι για να διασκεδάσουν. Το πρώτο κάποιους τους αγχώνει σε αντίθεση με το δεύτερο που φέρνει μερικές φορές περισσότερη χαλαρότητα από όσο χρειάζεται. Ανεξαρτήτως στόχων λοιπόν, το πρώτο ζητούμενο είναι να υπάρχει μέτρο και το δεύτερο είναι όπως είπαμε όλοι να πιάσουν ρυθμό.

Το www.unileague.gr όπως τόσα χρόνια θα είναι ο ιστότοπος όπου όλα τα τεκταινόμενα θα παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ επιπλέον οι παίχτες θα μπορούν να εντοπίζουν πλούσια στατιστικά (scorers, MVPs, κάρτες κ.τ.λ.). Η SPORTDAY, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το www.sport-fm.gr και το www.sday.gr αποτελούν το σημαντικό κορμό της επικοινωνίας της διοργάνωσης και άλλωστε από το 2002 μέχρι σήμερα, ούτε μία ημέρα δεν έλειψαν από το πλευρό της. Αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν!

Μιας που αναφερόμαστε όμως στους χορηγούς επικοινωνίας, σημαντικότατο ρόλο διαδραματίζουν και όλα τα άλλα μέσα που το υποστηρίζουν. Και αν θέλουμε να αναφερθούμε επιγραμματικά στο ειδικό βάρος τους, αρκεί να τονίσουμε την παρουσία της τηλεόρασης του MAD και του MAD radio αλλά και της σημαντικότερης free press εφημερίδας metro. Tόσο το MAD όσο και η metro ενημερώνουν το κοινό για όλα τα τεκταινόμενα του θεσμού και πολύ περισσότερο τους ίδιους τους φοιτητές που συμμετέχουν αγωνιστικά, όπως φυσικά και ...τα μεγαλύτερα αθλητικά δημοσιογραφικά μέσα της χώρας!

Υ.Γ. Για να δούμε φέτος μέχρι πού θα μπορέσουν να φτάσουν οι 4 ομάδες που εκπροσωπούν το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x