Stoiximan Super League

Ταξίδι στην Τζέντα

Στην Τζέντα θα μεταβεί το Σάββατο, όπως υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, προκειμένου να κάνει γνωστά τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στον Αλ Σαούντ και να γίνουν οι τελικές συζητήσεις. Χωρίς προβλήματα πλην των γνωστών και με πανέτοιμο τον Μαρίνο συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει Άρη.

Στην Τζέντα θα μεταβεί το Σάββατο, όπως υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, προκειμένου να κάνει γνωστά τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στον Αλ Σαούντ και να γίνουν οι τελικές συζητήσεις.

Ο συνεργάτης του πρίγκιπα, περιμένει να πάρει στα χέρια του τη μετάφραση 600 σελίδων του πορίσματος και δηλώνει για μια ακόμη φορά σίγουρος για το deal, παρά την καθυστέρηση. Ο Τσάκας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα και ισχυρίζεται ότι το θέμα θα τελειώσει, με ελληνική τράπεζα να παραλαμβάνει το bank commitment, το οποίο θα κοινοποιήσει στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Φερέιρα χαμογελά

Και γιατί να μην το κάνει; Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα προβλήματα.

Ο Στέργος Μαρίνος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχή μέρα δίχως προβλήματα κι έτσι οι απουσίες περιορίζονται στις τρεις δεδομένες: των Νίνη και Χριστοδουλόπουλου, που ούτως ή άλλως λείπουν από την αρχή της σεζόν, αλλά και του Καραγκούνη που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Το σημερινό πρόγραμμα στην Παιανία περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, κυκλοφορίας της μπάλας, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου και δουλειά στα τελειώματα των φάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x