sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Δεν το χωράει ο νους μου…»

Ο θάνατος του Γκάρι Σπιντ ήταν ένα ισχυρό σοκ. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των βρετανικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια -ως ποδοσφαιριστής μέχρι τα 40 κι έπειτα ως προπονητής- έδωσε ξαφνικά τέλος στην ζωή του. Συντετριμμένοι οι οικείοι του αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος συνυπήρξε μαζί του στην Νιούκαστλ (1998-2003) μιλά στο www.sport-fm.gr για τον αδόκητο χαμό του Ουαλού.

Ο θάνατος του Γκάρι Σπιντ ήταν ένα ισχυρό σοκ.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των βρετανικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια -ως ποδοσφαιριστής μέχρι τα 40 κι έπειτα ως προπονητής- έδωσε ξαφνικά τέλος στην ζωή του.

Συντετριμμένοι οι οικείοι του αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος συνυπήρξε μαζί του στην Νιούκαστλ (1998-2003) μιλά στο www.sport-fm.gr για τον αδόκητο χαμό του Ουαλού.

«Ήταν πραγματικό ένα σοκ. Δεν το χωράει ο νους μου. Ήταν ηγετική μορφή, δυνατός χαρακτήρας, τίποτα δεν προϊδέαζε τι θα συμβεί», λέει έκπληκτος.

«Ήμασταν πολύ κοντά για έξι χρόνια στην Νιούκαστλ και διατηρήσαμε καλή επαφή. Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν από τρεις εβδομάδες. Ήταν ευχαριστημένος από την καριέρα του, η οικογένειά του ήταν μια χαρά. Δεν ήταν ούτε δύσκολος χαρακτήρας, ούτε εσωστρεφής, αδυνατώ να καταλάβω πως έγινε ό,τι έγινε».

Πρώην συμπαίκτες και φίλοι δεν βρίσκουν λόγια να περιγράψουν το άδοξο τέλος του και μένουν με ένα τεράστιο γιατί; «Επικοινώνησα με τον Σίρερ, κανείς δεν θέλει να το πιστέψει. Λίγες ώρες πριν έτρωγαν μαζί… Τι να πει κανείς».

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x