Stoiximan Super League

Παιδιά, να μετρηθούμε…

Έχει χάσει το λογαριασμό ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που μετά την ήττα-σοκ στην Τρίπολη στρέφει την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:00), ο Βάσκος τεχνικός άρχισε την καταμέτρηση διαθέσιμων και μη παικτών. Έτοιμοι Ιμπαγάσα και Γέστε, εκτός ο Μέλμπεργκ.

Έχει χάσει το λογαριασμό ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που μετά την ήττα-σοκ στην Τρίπολη στρέφει την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:00), ο Βάσκος τεχνικός άρχισε την καταμέτρηση διαθέσιμων και μη παικτών…

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Φραν Γέστε προπονήθηκαν κανονικά και πιθανώς να επανακάμψουν μετά την απουσία τους από το χθεσινό ματς. Αντίθετα, εκτός είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ που άρχισε θεραπεία μετά το τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό, ο Πάμπλο Ορμπάιθ που κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Ζαν Μακούν που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς, όπως ο Ράφικ Τζεμπούρ. Οι πρωταθλητές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Έξι κάρτες έχει αντικρίσει ο Κέβιν Μιραλάς και αν δεχθεί άλλη μία θα αναγκαστεί να απουσιάσει από δύο αγώνες του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκονται στο όριο των τριών κίτρινων καρτών και αν συμπληρώσουν τέσσερις θα απουσιάσουν σε ένα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x