sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μετά το γκολ τι;

Ο Μπεμπέτο έκανε την αρχή και μετέτρεψε σε μόδα τον πανηγυρισμό για τα νεογέννητα μωρά. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έφερε ακόμη και μάσκες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει καθιερώσει, ήδη, το δικό του τρόπο για ότι ακολουθεί τα γκολ του. Το www.sport-fm.gr σας θυμίζει μερικούς από τους καλύτερους πανηγυρισμούς, που μερικές φορές είναι καλύτεροι και από την αιτία που τους προκαλεί. Τα γκολ.

Ο Μπεμπέτο έκανε την αρχή και μετέτρεψε σε μόδα τον πανηγυρισμό για τα νεογέννητα μωρά. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έφερε ακόμη και μάσκες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει καθιερώσει, ήδη, το δικό του τρόπο για ότι ακολουθεί τα γκολ του.

Το www.sport-fm.gr σας θυμίζει μερικούς από τους καλύτερους πανηγυρισμούς, που μερικές φορές είναι καλύτεροι και από την αιτία που τους προκαλεί. Τα γκολ.

Αυτό το θυμάστε. Δεν γίνεται να το ξεχάσετε. Τι να κάνουμε, στην Ισλανδία δεν υπάρχουν και πολλές επαγγελματικές ασχολίες και το ψάρεμα είναι η βασικότερη.



Και επειδή στην Ισλανδία έχουν χιούμορ, είπαμε να σας θυμίσουμε και το παρακάτω. Εξάλλου, η μπάλα είναι γένος θηλυκού και …γεννάει.



Άντε και αυτό, μιας και το ποδήλατο έχει γίνει της μόδας εδώ και μερικά χρόνια. Μη δοκιμάσετε, πάντως, να το κάνετε. Δεν θα σας βγει σε καλό.


Τώρα, όμως, δεν θα μιλήσουμε για αστείους πανηγυρισμούς. Αυτό έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Δείτε και θα καταλάβετε.

Είναι συμπατριώτης με τον Μπερνάντο Μπερτολούτσι και με τον Φεντερίκο Φελίνι. Πώς να μη ζηλέψει και να μην προσπαθήσει να σκηνοθετήσει; Φραντσέσκο Τότι, τα πλάνα σου είναι υπέροχα, ειδικά τα κοντινά.


Μένουμε Ιταλία. Αγαπητέ Κριστιάνο Λουκαρέλι, οι φίλοι της Λιβόρνο δεν θα χάρηκαν πολύ με τον τρόπο που επέλεξες να πανηγυρίσεις. Και, μάλλον, ούτε οι φίλοι της ΑΕΚ, με τους οποίους οι τιφόζι της ομάδας έχουν ιδιαίτερη σχέση.


Καλά, καλά κοροϊδεύετε. Αλλά και οι περισσότεροι από εσάς το έχετε χορέψει. Μα σε παιδικά, μα σε εφηβικά, ακόμη και σε φοιτητικά πάρτι όλοι έχετε κουνηθεί υπό τους ήχους του …Μακαρένα. Γιατί να μη γίνει αυτό και στο Μουντιάλ;


Όχι δεν είναι ο Ομπαφέμι Μάρτινς, δεν είναι ο Νάνι δεν είναι καν ο Κρίστοφερ Ρε που είχε περάσει από την ΑΕΚ. Είναι ο Τζούλιους Αγκαχόβα και μην προσπαθήσετε να μετρήσετε τις τούμπες του. Θα ζαλιστείτε.


Ένα γκολ κόντρα στη Βραζιλία οι περισσότεροι το περιμένουν μια ζωή. Δεν μπορεί να αντιδράς με αυτόν τον τρόπο, αγαπητέ Μπράιαν Λάουντρουπ.


Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ μας άφησε να θυμόμαστε την κούρσα του και την ασίστ στον Ίσμαελ Μπλάνκο, μέσα από καπνούς. Θυμάστε, όμως, πως έγινε γνωστός ο Σενεγαλέζος; Δείτε τον, πριν περίπου 10 χρόνια.


Όσοι κατά καιρούς έχετε δει αγώνα γυναικών μόνο και μόνο για να δείτε κάποιον πανηγυρισμό χωρίς μπλούζα, μάλλον έχετε αυτό κατά νου.


Οι αγώνες της Αγγλίας με την Σκωτία έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αλλά τι λέμε; Για αυτό που θα δείτε δεν ευθύνεται αυτό, αλλά ο Πολ Γκασκόιν.


Αυτό, επίσης το έχετε δει. Αλλά πρόκειται για υπερπαραγωγή και είναι κρίμα να μην το …μελετήσετε και πάλι.


Και πριν κλείσουμε, αν νομίζετε ότι πανηγυρίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές κάνετε λάθος. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δείξει ότι το ζει το παιχνίδι. Δείτε τον τελευταίο του πανηγυρισμό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x