Ευρώπη

Πάει να τα «τινάξει» όλα η Ρεάλ!

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ, για όσο διαρκέσει το lockout στο NBA, βρίσκεται η Ρεάλ, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «TVE». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σέντερ των Μάτζικ είναι θετικός στο να μετακομίσει στη Μαδρίτη, ωστόσο το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της «βασίλισσας» είναι η υψηλή ασφάλειά του.

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ, για όσο διαρκέσει το lockout στο NBA, βρίσκεται η Ρεάλ, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «TVE».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σέντερ των Μάτζικ είναι θετικός στο να μετακομίσει στη Μαδρίτη, ωστόσο το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της «βασίλισσας» είναι η υψηλή ασφάλειά του.

Η απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ αναμένεται να είναι η «απάντηση» της Ρεάλ, στη φημολογούμενη απόκτηση του Πάου Γκασόλ από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ισπανοί ο μάνατζερ της «βασίλισσας» βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Αμερικανού σούπερ σταρ, με το κλίμα να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετικό.

Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μετακίνηση αυτή, οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν και άλλο σχέδιο. Η εναλλακτική ακούει στο όνομα, ΛαΜάρκους Όλτριτζ. Ο φόργουορντ των Μπλέιζερς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ενώ ήταν και συμπαίκτης στην ομάδα του Πόρτλαντ με τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x