Δελτία Τύπου

Όπου κι αν παίζεις ΠΑΟ…

«Όπου κι αν παίζεις, μαζί σου πάω» τραγουδούν οι πιστοί του Τριφυλλιού και πράγματι αυτή η εντυπωσιακή λευκή φανέλα θα συνοδεύει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της χρονιάς. Με το Τριφύλλι στην καρδιά και το εθνόσημο στο στήθος, η λευκή εμφάνιση φαίνεται να φέρνει γούρι στους μέχρι τώρα αγώνες του Παναθηναϊκού, αφού η ομάδα προελαύνει αήττητη κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

«Όπου κι αν παίζεις, μαζί σου πάω» τραγουδούν οι πιστοί του Τριφυλλιού και πράγματι αυτή η εντυπωσιακή λευκή φανέλα θα συνοδεύει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της χρονιάς.

Με το Τριφύλλι στην καρδιά και το εθνόσημο στο στήθος, η λευκή εμφάνιση φαίνεται να φέρνει γούρι στους μέχρι τώρα αγώνες του Παναθηναϊκού, αφού η ομάδα προελαύνει αήττητη κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο εξασφαλίζει «αυτοδυναμία» αφού οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού επιλέγουν να τυπώσουν το LETO 11 στη φανέλα, και ακολουθούν οι Κουίνσι και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.

Μη χάνετε χρόνο κι αποκτήστε τώρα τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού, εύκολα και γρήγορα, από το www.sportfm-shop.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 6753 028 και παραγγείλτε την, με το όνομα/νούμερο παίκτη της επιλογής σας, εάν επιθυμείτε!

Παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας με κούριερ, πληρώνοντας είτε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού κι αυτές των παικτών, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x