Stoiximan Super League

Μισή χαρά!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε σήμερα τους Αμπντούν και Μοντέστο να γυμνάζονται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, η ‘’χαρά’’ του Ισπανού τεχνικού έμεινε… μισή, όταν είδε τον Ιμπαγάσα να νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τέθηκαν οι Φρανσουά Μοντέστο και Τζαμέλ Αμπντούν. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις κι έτσι ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Φυσικά και το γεγονός αυτό ικανοποίησε τον Βαλβέρδε. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα ήθελε να δει και τον Ιμπαγάσα να γυμνάζεται κανονικά σήμερα, κάτι που δεν έγινε. Αντίθετα, η παρουσία του Αργεντινού στο Ρέντη προκάλεσε μια ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο Ιμπαγάσα ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο, σε ασκήσεις που έκανε και οι οποίες συμπεριλαμβάνονταν στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός άμεσα μεταφέρθηκε στο Metropolitan για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί εάν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποκάλυψαν ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του παίκτη. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ο Αργεντινός θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν στο Ρέντη. Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει και στην περίπτωση του Τζεμπούρ, ο οποίος δεν γυμνάστηκε, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας.

Αντίθετα, ο Φέισα έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Κάτι τέτοιο ουσιαστικά έθεσε τον παίκτη εκτός πλάνων του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x