Δελτία Τύπου

Ο Αλ Σαούντ και ο Μαρινάκης

Μην χάσετε το απογευματινό Σπορ-Σκορ- Ρεκόρ (18.00, ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη. Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος ενόψει του σημερινού φιλικού με την Ρουμανία στο Άλταχ της Αυστρίας. Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟ στο πριμ που φαίνεται να τάζει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ για νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι αλλά και την μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών. Την σημερινή συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους οργανωμένους αλλά και πως κυλά η διάθεση των εισιτηρίων για ΠΑΟ και Άρσεναλ.

Μην χάσετε το απογευματινό Σπορ-Σκορ- Ρεκόρ (18.00, ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

- Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος ενόψει του σημερινού φιλικού με την Ρουμανία στο Άλταχ της Αυστρίας.

- Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟ στο πριμ που φαίνεται να τάζει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ για νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι αλλά και την μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών.

- Την σημερινή συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους οργανωμένους αλλά και πως κυλά η διάθεση των εισιτηρίων για ΠΑΟ και Άρσεναλ.

- Πως η εθνική Ελπίδων έχασε με 0-1 από την Βοσνία στην Τρίπολη και «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

- Τα μέτρα ασφαλείας που συζητήθηκαν το πρωί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό, ΕΣΑΚΕ και Αστυνομία για το Κυριακάτικο ντέρμπι «αιώνιων».

- Την προαναγγελία της πρεμιέρας του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Eurocup.

- Στιγμιότυπα από την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νέων και την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ με 5-0.

- Αναλυτικό ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση στις πισίνες της Α1 Ανδρών και Γυναικών στο Πόλο αλλά και από τα παρκέ της Α1 στο Χάντμπολ.

- Ρεπορτάζ από το Κλασσικό Μαραθώνιο που έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο αλλά και όλα τα γκολ από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια U21.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x