Γερμανία

Σάαφ: «Μπορεί ο Γκαλίτσιος»

Η Βέρντερ απογοήτευσε στο φιλικό με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν είναι ακόμη σαφές αν θα παραμείνει στην ομάδα της Βρέμης. «Προσπάθησε κι έδειξε ότι μπορεί», δήλωσε ο Τόμας Σάαφ, ενώ ο 25χρονος μπακ είπε: «Είμαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά μου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός».

Η Βέρντερ απογοήτευσε στο φιλικό με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν είναι ακόμη σαφές αν θα παραμείνει στην ομάδα της Βρέμης.

«Προσπάθησε κι έδειξε ότι μπορεί», δήλωσε ο Τόμας Σάαφ, ενώ ο 25χρονος μπακ είπε: «Είμαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά μου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός».

Πάντως οι κριτικές από τα γερμανικά ΜΜΕ δεν ήταν οι καλύτερες για την απόδοσή του. Η «Bild» χαρακτήρισε άχρωμη την εμφάνισή του, ενώ η «Kreiszeitung» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «… ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και πιθανότατα θα παραμείνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x