Πορτογαλία

Άφησαν τις «φωτιές» για αλλού

Φαίνεται πως η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ έκανε πολύ κακό στην Πόρτο... Οι «δράκοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην έδρα της Ολιανένσε, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της πορτογαλικής Superliga και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν τρεις βαθμούς μπροστά από την Μπενφίκα, από την οποία έχουν, όμως, ένα αγώνα λιγότερο και, πλέον, περιμένουν «γκέλα» των «αετών» την Κυριακή κόντρα στην Μπράγκα στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ώστε να μη βρεθούν από κάτω από τους Λουζιτανούς και στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Φαίνεται πως η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ έκανε πολύ κακό στην Πόρτο. Οι «δράκοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην έδρα της Ολιανένσε, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της πορτογαλικής Superliga και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν τρεις βαθμούς μπροστά από την Μπενφίκα, από την οποία έχουν, όμως, ένα αγώνα λιγότερο και, πλέον, περιμένουν «γκέλα» των «αετών» την Κυριακή κόντρα στην Μπράγκα στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ώστε να μη βρεθούν από κάτω από τους Λουζιτανούς και στη δεύτερη θέση του πίνακα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι στη συνέχεια.

Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως δεν μπόρεσαν να «διασπάσουν» την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Μαϊκόν, Αλβαρο, Ρολάντο, Μπελούτσι (73' Ντεφούρ), Μουτίνιο, Τζ. Ροντρίγκεζ, Μανγκάλα, Φερνάντο (73' Γκουαρίν), Κλέμπερ (59' Βάλτερ), Χουλκ


Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μαρίτιμο, που νίκησε στην έδρα της με 3-2 την Ακαντέμικα και βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας «γκέλες» των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Κυριακή, ώστε να βρεθεί πιο κοντά στους πρωτευουσιάνους και να ξεφύγει περισσότερο από τα «λιοντάρια». Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας.



Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 04/11

Πάσος Φερέιρα-Γκιμαράες 1-5
(42’ Μελγαρέχο-37’ Τέλες, 60’, 69 (πεν.), 76’ Έντγκαρ, 74’ Τοσκάνο)

Σάββατο 05/11

Μαρίτιμο-Ακαντέμικα 3-2

Ολιανένσε-Πόρτο 0-0


Κυριακή 06/11

Μπέιρα Μαρ- Φεϊρένσε
Ρίο Άβε-Νασιονάλ
Σετούμπαλ-Ζιλ Βιθέντε
Μπράγκα-Μπενφίκα
Σπόρτινγκ-Λεϊρία


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x