Δελτία Τύπου

Amstel Eco House :Το σπίτι που «σου μιλάει» οικολογικά

Συσκευές και αντικείμενα σπιτιού που «μιλάνε» για το πώς να τα χρησιμοποιούμε πιο οικολογικά! «Όλο μ’ ανάβεις και με παρατάς», παραπονιέται το θερμοσίφωνο, «Τρέχω όλη μέρα χωρίς λόγο», γκρινιάζει το καζανάκι και «Δεν είμαι της μίας φοράς», υπενθυμίζει η σακούλα για τα ψώνια!

Επισκεφτείτε το στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και ανακαλύψτε πώς η φροντίδα για το περιβάλλον γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας!

Συσκευές και αντικείμενα σπιτιού που «μιλάνε» για το πώς να τα χρησιμοποιούμε πιο οικολογικά! «Όλο μ’ ανάβεις και με παρατάς», παραπονιέται το θερμοσίφωνο, «Τρέχω όλη μέρα χωρίς λόγο», γκρινιάζει το καζανάκι και «Δεν είμαι της μίας φοράς», υπενθυμίζει η σακούλα για τα ψώνια!

Που συμβαίνουν όλα αυτά;

Στο Amstel Eco House, το πρώτο οικολογικό και διαδραστικό «σπίτι», που έχει τη δική του φωνή και μας μαθαίνει πώς να συνδυάσουμε οικολογία και οικονομία. Στα έξι επισκέψιμα δωμάτιά του – σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο – το κοινό έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει, μέσα από τρεις βιωματικές δράσεις, πώς η φροντίδα για το περιβάλλον γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, λαμβάνοντας χρήσιμες συμβουλές για την ανακύκλωση απορριμμάτων και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Συνδυάζουμε οικολογία και οικονομία και βγαίνουμε πραγματικά κερδισμένοι!

Το Amstel Eco House θα έχει τις πόρτες του ανοιχτές στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Πέμπτη 3/11, 14.30 – 21.00, την Παρασκευή 4/11, 11.00 – 21.00 και το Σάββατο 5/11, 10.00 – 18.00.

Το σπίτι που μιλάει οικολογικά, είναι η νέα πρωτοβουλία της Amstel, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, ενώ περιβαλλοντικός σύμβουλος είναι η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Πρόκειται για την επέκταση του προγράμματος περιβαλλοντικής αφύπνισης Amstel Eco, το οποίο μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στις ελληνικές παραλίες με το Amstel Eco Bar, αναλαμβάνει τώρα δράση και στην πόλη!

Ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναζητάμε νέους πρωτότυπους και βιωματικούς τρόπους επικοινωνίας για να ευαισθητοποιούμε το κοινό μας. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, ανοίγουμε το οικολογικό «σπίτι» μας στο κοινό και ελπίζουμε να δεχτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις. Σας περιμένουμε όλους να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο «πράσινη» συνδυάζοντας οικολογία και οικονομία!».

Το Amstel Eco House αποτελεί μέρος της εκστρατείας περιβαλλοντικής αφύπνισης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Amstel Eco, που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης. Από το 2008, το Amstel Eco χορηγεί την εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» του Δικτύου Μεσόγειος SOS, έχει ενώσει τους εργαζομένους των τριών εργοστασίων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, στην κοινή προσπάθεια για καθαρές παραλίες και έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες λουόμενους, μέσω του Amstel Eco Bar.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x