Stoiximan Super League

Στη Σλοβακία θα «κλείσει» η ανανέωση

Στη Σλοβακία και συγκεκριμένα την Μπρατισλάβα, όπου θα γίνει ο καταρτισμός του προγράμματος του , θα γίνει η συζήτηση ανάμεσα στον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στη Σλοβακία και συγκεκριμένα την Μπρατισλάβα, όπου θα γίνει ο καταρτισμός του προγράμματος του έβδομου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, θα γίνει η συζήτηση ανάμεσα στον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πριν από τους τελευταίους αγώνες για την προκριματική φάση του Euro 2012, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχαν κάνει τη συγκεκριμένη κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα και θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μετά τα φιλικά με τη Ρωσία (11/11 στο Καραϊσκάκη) και τη Ρουμανία (15/11 επί γερμανικού εδάφους).

Αν και ο Πορτογάλος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προπονητική, στην Ομοσπονδία εκτιμούν πως ο Σάντος θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας σε περίπου τρία χρόνια.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει τις κλήσεις των διεθνών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Δευτέρα θα συγκεντρωθεί η αποστολή για τα δύο φιλικά ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012. Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να έχει στην κατοχή του το ελληνικό διαβατήριο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x