Stoiximan Super League

Μαύρος Οκτώβρης

Να… φύγει και να μην ξανάρθει ο Οκτώβριος, θα λένε στον ΠΑΟΚ. Μετά την εξαιρετική εκκίνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο μήνας που σήμερα φεύγει αποδείχτηκε καταστροφικός και ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή ήττα (3-1) από τον Παναθηναϊκό. Τα άκουσαν Μπόλονι και παίκτες. Ζητείται ελπίδα μέσω Ευρώπης παρά τα προβλήματα εν όψει Σάμροκ Ρόβερς.

Να… φύγει και να μην ξανάρθει ο Οκτώβριος, θα λένε στον ΠΑΟΚ. Μετά την εξαιρετική εκκίνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο μήνας που σήμερα φεύγει αποδείχτηκε καταστροφικός και ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή ήττα (3-1) από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε στο διάστημα αυτό μόλις μία νίκη, μάλιστα δίχως πειστική εμφάνιση, απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (2-1), ενώ συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, καθώς έχασε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ήρθε ισόπαλη με ΟΦΗ και Άρη.

Ο στόχος του τίτλου, που ίσως βιάστηκαν κάποιοι στις τάξεις της ομάδας να θέσουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους, μοιάζει πλέον να απομακρύνεται, καθώς ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός απέχει πέντε βαθμούς έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα τραυματισμών και η έλλειψη βάθους στον πάγκο ήταν εμφανής όταν χρειάστηκε να καλυφθούν τα κενά σημαντικών παικτών.

Τα άκουσαν…

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος μετά τη λήξη του ματς. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε έντονο διάλογο με οπαδό που τον έβρισε (η πλειοψηφία πάντως δεν κατηγόρησε τον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά τον κάλεσε να… πάρει κεφάλια), ενώ ο Κώστας Χαλκιάς τα άκουσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχεδόν φυγαδεύτηκε. Μέσα σε όλα, επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνος, αφού σε αυτό αναφέρονται οι ρίψεις αντικειμένων και κροτίδων, τα υβριστικά πανό και συνθήματα, αλλά και η προσωρινή διακοπή στο 85’.

Η Ευρώπη δίνει ελπίδα

Με τα πράγματα στο πρωτάθλημα να μην εξελίσσονται καλά, στον ΠΑΟΚ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην Ευρώπη. Την ερχόμενη Πέμπτη ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμετράται με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, με τους τραυματισμούς των Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδη, Τσουκαλά και Ίβιτς. Ο Κοντρέρας αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και σήμερα θα εξεταστεί, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x