Super League 2

«Δικαίωμα προσφυγής οι ανασφάλιστοι»

Άμεσα αποκτούν δικαίωμα προσφυγής οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν ανασφάλιστοι, όπως αναφέρει ο ΠΣΑΠ. Παράλληλα, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τονίζει πως δεν είναι δυνατό να αρχίσουν τα πρωταθλήματα σε Football League και Football League 2 υπό αυτές τις συνθήκες.

Άμεσα αποκτούν δικαίωμα προσφυγής οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν ανασφάλιστοι, όπως αναφέρει ο ΠΣΑΠ.

Παράλληλα, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τονίζει πως δεν είναι δυνατό να αρχίσουν τα πρωταθλήματα σε Football League και Football League 2 υπό αυτές τις συνθήκες.

Η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες που αγωνίζονται στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2 και είναι ανασφάλιστοι, πλέον, αποκτούν ΑΜΕΣΑ δικαίωμα προσφυγής, ώστε να μείνουν ελεύθεροι, καθώς η ομάδα τους δεν τηρεί απέναντι τους μία ΒΑΣΙΚΗ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ υποχρέωση της (Κανονισμός Ιδιότητας & Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, άρθρο 14 παρ. 4).

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία, με ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x