Stoiximan Super League

«Θέλουν και άλλοι τον Άβιλα, όχι μόνο ο ΠΑΟ»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ίρβεν Άβιλα επιβεβαίωσε ο Έντγκαρ Αρανίμπαρ Οσόριο, μιλώντας στον Τύπο του Περού. Ο πρόεδρος της Σπορτ Χουανκάγιο, όμως, αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» δεν είναι οι μόνοι που να αποκτήσουν τον 21χρονο επιθετικό.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ίρβεν Άβιλα επιβεβαίωσε ο Έντγκαρ Αρανίμπαρ Οσόριο, μιλώντας στον Τύπο του Περού. Ο πρόεδρος της Σπορτ Χουανκάγιο, όμως, αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον 21χρονο επιθετικό.

«Υπάρχουν περισσότερες από μία προτάσεις για τον Ίρβεν Άβιλα. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και μία ρωσική ομάδα, αλλά και άλλοι σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Σπορτ Χουανκάγιο. Τον εκπροσωπούσε ο Ναρσίκο Αλγκάμις, αλλά τώρα μιλάμε απευθείας με τον παίκτη. Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχουμε δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση», δήλωσε ο Οσόριο στο peru.com/futbol.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Άβιλα έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το μεγάλο άλμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x