Δελτία Τύπου

Η παρουσίαση του FM2012 σε ρυθμούς… Fight Club!

Το Public Συντάγματος, σε συνεργασία με το fmgreece.gr, παρουσίασε το απόλυτο παιχνίδι για όλους τους φιλόδοξους... προπονητές, το Football Manager 2012. Εκεί, βρέθηκε το δημοφιλές δίδυμο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής Fight Club, Γιάννης Τσαούσης και Κώστας Βαϊμάκης και μοιράστηκαν τις... προπονητικές τους απόψεις με τους δεκάδες φίλους του FM12 που βρέθηκαν στα Public.

Το Public Συντάγματος, σε συνεργασία με το fmgreece.gr, παρουσίασε το απόλυτο παιχνίδι για όλους τους φιλόδοξους.... προπονητές, το Football Manager 2012.

Εκεί, βρέθηκε το δημοφιλές δίδυμο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής Fight Club, Γιάννης Τσαούσης και Κώστας Βαϊμάκης και μοιράστηκαν τις... προπονητικές τους απόψεις με τους δεκάδες φίλους του FM12 που βρέθηκαν στα Public.

Μάλιστα, οι δημοφιλείς παραγωγοί κοντραρίστηκαν σε ένα αγώνα δίχως αύριο, με την Μπαρτσελόνα του Γιάννη Τσαούση να.... κατατροπώνει την Ρεάλ Μαδρίτης του Κώστα Βαϊμάκη με 3-2.

Παρουσιαστής του event ήταν ο Αντώνης Τσακαλέας, ο οποίος «ξεκοκάλισε» το νέο Football Manager και ανέλυσε τα καινούργια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα του στοιχεία, ενώ μοιράστηκαν και δώρα.

Τέλος, σήμερα (22/10) στις 18:00 θα γίνει η παρουσίαση του FM12 στο Public της Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη.

Το FM2012 κυκλοφορεί... ελεύθερο στα ράφια των καταστημάτων και σας εγγυάται μία απίστευτη ποδοσφαιρική χρονιά. Τι περιμένετε;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x