Euroleague

Κάχα Λαμποράλ: Σταθερή καλή αλλά ως εκεί…

Εξαιρετικά συνεπής στην Ευρωλίγκα, η Κάχα Λαμποράλ, θέλει να αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να φτάνει στους «8» και να αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι. Το πρωτάθλημα του 2010 επί της Μπαρτσελόνα ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα της Βασκονίας ψάχνει το κάτι παραπάνω που θα την επαναφέρει στην ελίτ.

Εξαιρετικά συνεπής στην Ευρωλίγκα, η Κάχα Λαμποράλ, θέλει να αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να φτάνει στους «8» και να αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι. Το πρωτάθλημα του 2010 επί της Μπαρτσελόνα ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα της Βασκονίας ψάχνει το κάτι παραπάνω που θα την επαναφέρει στην ελίτ. Πάντως οι αποχωρήσεις παικτών όπως οι Μαρσελίνιο Χουέρτας, Εστέμπαν Μπατίστα και Στάνκο Μπάρατς είναι σημαντικές.

Αστέρι: Ο Μίρζα Τελέτοβιτς είναι εδώ και χρόνια το σημείο αναφορά για την Κάχα. Η δική του απόδοση αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση του συνόλου και παρά το γεγονός ότι ο Σαν Εμετέριο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο Βόσνιος θα είναι και πάλι το αστέρι.

Συν: Η έδρα της. Η «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» αποτελεί φόβητρο για κάθε ομάδα που το επισκέπτεται. Ο κόσμος δίνει βροντερό «παρών», η ακουστική του γηπέδου είναι εξαιρετική και η ώθηση που δίνει η κερκίδα στους παίκτες μεγάλη.

Πλην: Αστάθεια. Σαν ομάδα αλλά και στις μονάδες της είναι κάτι που την… διακρίνει. Ο Σαν Εμετέριο και ο Τελέτοβιτς είναι σουτέρ ψυχολογίας κάτι που σημαίνει ότι αν δεν είναι στην μέρα τους, οι επιθετικές λύσεις της Κάχα μειώνονται αισθητά.

Ερωτηματικό: Τελέτοβιτς και Σαν Εμετέριο είναι οι μεγάλοι ηγέτες της Κάχα. Ωστόσο, πλέον προστέθηκε και ο Γάλλος Σεραφέν ενώ ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αποχώρησε και πήγε στην Μπαρτσελόνα. Εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει το κενό του Βραζιλιάνου «μαέστρου».

Ρόστερ:
4. Πάου Ρίμπας-γκαρντ(1.90μ, 24χρ)-Ισπανία
5. Πάμπλο Πριγκιόνι-γκαρντ(1.93μ, 34χρ)-Αργεντινή
9. Ρίτσαρντ Ντόρσεϊ-φόργουορντ(2.03μ, 28χρ)-ΗΠΑ
11. Μίλκο Μπιέλιτσα-φόργουορντ(2.07μ, 27χρ)-Σερβία
13. Κέβιν Σεραφέν-φόργουορντ(2.05μ, 22χρ)-Γαλλία
19. Φερνάντο Σαν Εμετέριο-γκαρντ(1.98μ, 27χρ)-Ισπανία
22. Τόμας Εουρτέλ-γκαρντ(1.89μ, 22χρ)-Γαλλία
24. Μπραντ Όλεσον-γκαρντ(1.91μ, 28χρ)-ΗΠΑ
33. Μίρζα Τελέτοβιτς-φόργουορντ(2.06μ, 26χρ)-Βοσνία
42. Ουνάι Καλμπάρο-γκαρντ(2.05μ, 22χρ)-Ισπανία
44. Νεμάνια Μπιέλιτσα-φόργουορντ(2.09μ, 23χρ)-Σερβία
55. Ρέτζι Ουίλιαμς-γκαρντ(1.96μ, 25χρ)-ΗΠΑ

Προπονητής: Ντούσκο Ιβάνοβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x