Euroleague

Αρμάνι Μιλάνο: Να ξεχάσουν όλοι τη Σιένα

Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά και αυτό το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι. Απέκτησε πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία, όπως τον Φώτση, τον Μπουρούση, τον Γκαλινάρι και τον Νίκολας. Θέλει να «εκθρονίσει» τη Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και να της «κλέψει» την αίγλη που έχει στην Ευρωλίγκα.

Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά και αυτό το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι. Απέκτησε πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία, όπως τον Φώτση, τον Μπουρούση, τον Γκαλινάρι, τον Χέρστον και τον Νίκολας. Θέλει να «εκθρονίσει» τη Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και να της «κλέψει» την αίγλη που έχει στην Ευρωλίγκα.

Στον πάγκο βρίσκεται ο πολύπειρος Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος έρχεται με το χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Το ρόστερ της χαρακτηρίζεται πλήρες, ωστόσο το «στοίχημα» της ομάδας είναι το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να «δέσει».

Αστέρι: Αρκετοί ερίζουν για το ρόλο του ηγέτη-αστέρι, όπου στα «σημεία» φαίνεται να πηγαίνει στον Ντανίλο Γκαλινάρι. Παίκτης, ο οποίος έχει βελτιωθεί αισθητά στα χρόνια που αγωνίζεται στο NBA και η λογική λέει πως αυτόν θα ψάχνουν όλοι για το… τελευταίο σουτ.

Συν: Οι πολύ καλές προσθήκες που έχει κάνει είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, ενώ στον πάγκο βρίσκεται και ο κατάλληλος «ενορχηστρωτής». Διαθέτει πληθώρα «καλαθομηχανών» που μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαλύσουν την αντίπαλη άμυνα.

Πλην: Το πολύ καλό και πλήρες ρόστερ καμιά φορά μπορεί να μην είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Είναι μία σχετικά νεόκοπη ομάδα, η οποία δεν έχει αυτό που λένε τη «βαριά φανέλα» και θα χρειαστεί χρόνος, ώστε να αποκτήσει τη συνέχεια και την αξιοπιστία που απαιτείται σε αυτό το επίπεδο.

Ερωτηματικό: Είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να γίνει «ομάδα», καθώς το καλοκαίρι έγινε σχεδόν ολική αναδιάρθρωση.


Το ρόστερ

5. Τζάκοπο Τζακέτι (1,90μ., 28χρ.) Ιταλία
6. Στέφανο Μαντσινέλι (2,03μ., 28χρ.) Ιταλία
7. Μαλίκ Χέρστον (1,98μ., 24χρ.) ΗΠΑ
8. Ντανίλο Γκαλινάρι (2,08μ., 23χρ.) Ιταλία
9. Αντώνης Φώτσης (2,09μ., 30χρ.) Ελλάδα
10. Ομάρ Κουκ (1,86μ., 29χρ.) ΗΠΑ
11. Ντρου Νίκολας (1,93μ., 30χρ.) ΗΠΑ
12. Μασόν Ρόκα (2,04μ., 34χρ.) Ιταλία
14. Αριέλ Φιλόι (1,90μ., 24χρ.) Ιταλία
15. Γιάννης Μπουρούσης (2,10μ., 28χρ.) Ελλάδα
18. Νίκολο Μέλι (2,05μ., 20χρ.) Ιταλία
20. Τζέφρι Βιτζιάνο (1,96μ., 27χρ.) Ιταλία
43. Λέον Ραντόσεβιτς (2,08μ., 21χρ.) Κροατία

Προπονητής: Σέρτζιο Σκαριόλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x