Euro 2016

Μετράει μέρες ο Μπίλιτς!

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Κροατίας μετά την ήττα () από την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο κροατικός Τύπος θεωρεί υπεύθυνο για το χθεσινό αποτέλεσμα τον Σλάβεν Μπίλιτς που φέρεται να μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Κροατίας μετά την ήττα (2-0) από την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο κροατικός Τύπος θεωρεί υπεύθυνο για το χθεσινό αποτέλεσμα τον Σλάβεν Μπίλιτς που φέρεται να μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας.

«Ο Μπίλιτς είναι ο μεγαλύτερος υπαίτιος για την άσχημη εμφάνιση των καλύτερων παικτών της Κροατίας και την ήττα από την Ελλάδα στην προκριματική φάση του Euro 2012. Η χθεσινή ήττα μεγάλωσε τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στο πρόσωπό του από τους παράγοντες της Κροατικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου», αναφέρει αρχικά η ιστοσελίδα jutarnji.hr και συνεχίζει:

«Πλέον η Κροατία βρίσκεται μακριά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Ουκρανία και την Πολωνία. Μάλιστα, δεν πρέπει κανείς να απορεί αν το παιχνίδι στην Αθήνα είναι από τα τελευταία του Μπίλιτς στον πάγκο της Κροατίας».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x