Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα «φορτωμένος»

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη προσδιορίζει η πλευρά του πρίγκιπα την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Με 20 έως 70 εκατ. ευρώ στο… χέρι θα έρθει ο υποψήφιος επενδυτής, όπως λένε οι άνθρωποί του. Τι θα γίνει αν δεν εξασφαλιστεί η πιστοποίηση της υπογραφής στην οποία επιμένει ο «Τζίγκερ». Ανοικτό της Arboris Capital.

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη προσδιορίζει η πλευρά του πρίγκιπα την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας, μεταβαίνει σήμερα στην Τζέντα, όπου-όπως δηλώνει-θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στο αίτημα της πιστοποίησης της υπογραφής του πρίγκιπα μέσω κάποιου δικηγόρου.

Ο πρίγκιπας-σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τη δική του πλευρά μέσω τρίτων-θα έρθει στην Ελλάδα με λίαρ τζετ και θα παρουσιάσει εγγυητική 20 ή ακόμη και 70 εκατ. ευρώ (όσα χρήματα δηλαδή δεσμεύεται να βάλει άμεσα ή μέχρι το καλοκαίρι) για να απομακρύνει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχει ο «Τζίγκερ», ο Τύπος ή ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τον Σουλτάν Αλ Σαούντ θα συνοδεύουν νομικοί και οικονομικοί σύμβουλοι, καθώς κι ένα συγγενικό του πρόσωπο που επίσης είναι πρίγκιπας. Ακόμη κι αν δεν καταστεί δυνατό να πιστοποιηθεί η υπογραφή, λέγεται από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ πως ο πρίγκιπας θα πειστεί να έρθει να μιλήσει με τον «Τζίγκερ» και να ολοκληρώσουν από κοντά τη συμφωνία. Πάντως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δώσει εντολή να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών μέχρι να υπάρξει η πιστοποίηση, καθώς επιθυμεί να διασφαλίσει το μέλλον του συλλόγου.

Άδικος θόρυβος

Τόσο από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και από αυτή του πρίγκιπα καθίσταται σαφές πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το νόμιμο της μεταβίβασης των μετοχών. Ο νόμος μπορεί να απαγορεύει την αγορά των μετοχών σε αλλοδαπό επενδυτή, ωστόσο υπάρχουν «παραθυράκια» και τρόποι για να παρακαμφθεί αυτό το εμπόδιο.

Παίρνει εντολή

Το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (17:00) θα εξουσιοδοτήσει τον Δημήτρη Γόντικα να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Γιώργο Γεωργίου, εκπρόσωπο της Arboris Capital που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βρει αγοραστή για το σύλλογο (μέχρι και το 90% των μετοχών). Ο εκπρόσωπος της εταιρείας-μάνατζερ βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των «πράσινων» και το κεφάλαιο του δεύτερου υποψήφιου επενδυτή παραμένει ανοικτό, τουλάχιστον όσο η πλευρά του πρίγκιπα δεν ολοκληρώνει το deal με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλύτερα ο Ρούντολφ

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του τραυματισμού του Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο Ούγγρος ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας κι ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ωστόσο δύσκολα θα παίξει κόντρα στη Φινλανδία. Άλλωστε και από τον Παναθηναϊκό έχουν ζητήσει αν δεν είναι 100% έτοιμος να μη ρισκάρει πιθανή υποτροπή. Ο νεοαποκτηθείς φορ πάντως θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, χθες μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Τοτσέ, σήμερα θα ακολουθήσει ο Πετρόπουλος και από Δευτέρα-μετά το ρεπό που έχει δοθεί για το Σαββατοκύριακο από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα-ο Κοτσόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x