Δελτία Τύπου

adidas running team is all in!

Τα 350 μέλη -ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς- της , μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 29o Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς και τους παράλληλους δρόμους υγείας των 5 και 10χλμ. που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Τα 350 μέλη -ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς- της adidas running team, μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 29o Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς και τους παράλληλους δρόμους υγείας των 5 και 10χλμ. που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Η ομάδα αποτελεί μία πρωτοβουλία της adidas για την προώθηση του Κλασσικού Αθλητισμού, που ξεκίνησε το 2010 αριθμώντας 200 μέλη.

Από τον Ιούνιο και για περισσότερο από 5 μήνες μέχρι το μεγάλο αθλητικό ραντεβού της 13ης Νοεμβρίου, τα 350 μέλη της adidas running team προπονούνται υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιώργου Δούση και την υποστήριξη της adidas, με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση την ημέρα του αγώνα.

Κάθε μέλος, ακολουθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και στόχους το οποίο καθορίστηκε σε συνεργασία με το προπονητικό team. Με εναλλαγές στις τοποθεσίες προπόνησης και συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες της adidas, οι επίδοξοι δρομείς προετοιμάζονται για μία από τις απαιτητικότερες διαδρομές Μαραθωνίου του κόσμου, τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Μέσω του site www.adidasrunningteam.gr παρέχεται πολύτιμη βοήθεια στα μέλη της ομάδας και σε όσους αγαπούν το τρέξιμο. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να βρει ενδιαφέροντα προπονητικά tips, εξειδικευμένα άρθρα προπόνησης, νέα της ομάδας με φωτογραφικό υλικό, αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα running της adidas.

Επίσης, η adidas θέλοντας να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στους δρομείς της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τους αγώνες, εξασφάλισε τη συνεργασία του κορυφαίου κέντρου φυσικοθεραπείας ΙΑΣΩ General. Οι φυσικοθεραπευτές του Κέντρου βρίσκονται κοντά στην ομάδα, από τις προπονήσεις μέχρι και την κρίσιμη ημέρα της κούρσας, όπου με μια κινητή μονάδα φυσικοθεραπείας θα υποδεχτούν τους δρομείς για την αποθεραπεία τους.

Παρακολουθήστε τα νέα της μεγαλύτερης ομάδας δρομέων στο www.adidasrunningteam.gr

Μαραθώνιος & adidas
H adidas, ως Επίσημος Χορηγός του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παρέχει την Επίσημη Αθλητική Ένδυση και στηρίζει τη μεγαλύτερη αθλητική δρομική διοργάνωση της χώρας.

Με εμπειρία από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους όπως της Βοστόνης, του Λονδίνου και του Βερολίνου, η adidas προμηθεύει το προσωπικό και τους εθελοντές της διοργάνωσης με υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό σκοπεύοντας στην αναβάθμιση και καθιέρωσή του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας ανάμεσα στους δημοφιλέστερους μαραθωνίους του κόσμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x