Stoiximan Super League

Στο… σπίτι του ο Αβραάμ

Ένα κρυολόγημα που ταλαιπωρεί τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί σήμερα με την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός, πάντως, εκτιμάται ότι θα καταφέρει να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι και πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα για να αγωνιστεί δίπλα στον Μέλμπεργκ. Βελτίωση εμφάνισαν οι Μανιάτης και Φετφατζίδης.

Ένα κρυολόγημα που ταλαιπωρεί τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί σήμερα με την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός, πάντως, εκτιμάται ότι θα καταφέρει να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι και πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα για να αγωνιστεί δίπλα στον Μέλμπεργκ.

Ο Αβραάμ είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα κρυολογήματος απ’ όταν η ομάδα βρισκόταν στο Λονδίνο- χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος προτιμήθηκε ο Μαρκάνο.

Στην σημερινή προπόνηση ένιωσε αδύναμος και, προκειμένου να προφυλαχτεί, το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών τού συνέστησε να μην γυμναστεί και να επιστρέψει σπίτι του.

Παρ’ όλα αυτά, το πιθανότερο είναι να προλάβει τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, στον οποίο, θα επιστρέψει εκτός απροόπτου, στην αρχική ενδεκάδα. Κατά τα λοιπά, ο Βαλβέρδε δεν θα έχει ως γνωστόν στη διάθεσή του τους Φετφατζίδη, Μανιάτη και Γέστε.

Οι δύο πρώτοι πάντως παρουσιάζουν βελτίωση και μάλιστα σήμερα κατάφεραν να συμμετάσχουν σε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x