Europa League

Δέλλας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τη Στουρμ Γκρατς ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος άφησε την «Ένωση» με δέκα παίκτες το τελευταίο ημίωρο, διάστημα στο οποίοι οι Αυστριακοί γύρισαν το ματς. «Δεν είναι πάντα θέμα προπονητή κι εμείς οι παίκτες κάνουμε λάθη», ανέφερε για τυχόν ευθύνες και του Μανόλο Χιμένεθ στο αποτέλεσμα (1-2). Μήνυμα συσπείρωσης από τον αρχηγό.

Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τη Στουρμ Γκρατς ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος άφησε την «Ένωση» με δέκα παίκτες το τελευταίο ημίωρο, διάστημα στο οποίοι οι Αυστριακοί γύρισαν το ματς.

«Δεν είναι πάντα θέμα προπονητή κι εμείς οι παίκτες κάνουμε λάθη», ανέφερε για τυχόν ευθύνες και του Μανόλο Χιμένεθ στο αποτέλεσμα (1-2). Μήνυμα συσπείρωσης από τον αρχηγό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε τριάντα λεπτά με δέκα παίκτες σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, μην ψάχνετε άλλους υπαίτιους. Είμαι υπεύθυνο άτομο, ξέρω το λάθος που έγινε και στην Ευρώπη τέτοια στοιχίζουν. Κάναμε ίσως το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Και ειδικά όταν οι επιλογές του προπονητή είναι μειωμένες δεν είναι εύκολο. Μπήκαμε με πάρα πολύ καλή διάθεση, το είδατε όλοι, το παιχνίδι άλλαξε από τη δική μου αποβολή. Δεν μου επιτρέπω τέτοια λάθη. Δεν είναι μόνο ο προπονητής. Κι εμείς οι παίκτες κάνουμε λάθη. Πρέπει να μείνουμε όλοι κοντά στην ομάδα για να την βγάλουμε από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Οτιδήποτε άλλο δεν θα έκανε καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x