Champions League

Μπήκε σαν κλέφτρα, κι έτσι θα φύγει!

Σκοπό να κλέψει την παράσταση το ‘χει βάλει η Τραμπζόνσπορ! Τι κι αν συμμετέχει στο Champions League μπαίνοντας από… το παράθυρο σαν κλέφτρα (πήρε τη θέση της Φενέρ)! Τι κι αν θεωρείται… αουτσάιντερ πριν από κάθε πρώτο σφύριγμα, η τουρκική ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Λιλ (1-1), δεν την άφησε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου, μετά το πέρας και της δεύτερης αγωνιστικής. Ματσάρα με την Ίντερ νικήτρια (2-3) στη Ρωσία

Σκοπό να κλέψει την παράσταση το ‘χει βάλει η Τραμπζόνσπορ!

Τι κι αν συμμετέχει στο Champions League μπαίνοντας από… το παράθυρο σαν κλέφτρα (πήρε τη θέση της Φενέρ)!

Τι κι αν θεωρείται… αουτσάιντερ πριν από κάθε πρώτο σφύριγμα, η τουρκική ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Λιλ (1-1), δεν την άφησε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής.

Ματσάρα με την Ίντερ νικήτρια (2-3) στη Ρωσία.

Έπειτα από το «διπλό» κόντρα στην Ίντερ, όπου απέδειξε ότι δεν… κάνει πλάκα, η τουρκική ομάδα φιλοξένησε την πρωταθλήτρια της Γαλλίας με τον συνήθη ύποπτο Σο (πρώτος σκόρερ πέρυσι στο Championnat) να ανοίγει το σκορ στο 31’.

Στο δεύτερο μέρος, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Γάλλοι θα φύγουν από την Τουρκία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, ο Κόλμαν εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 75’ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.


szolj hozza: Tra 0-1 Lil



Τραμπζόνσπορ: Ζεγκίν, Τσελούτσκα, Γκλοβάτσκι, Κατσάρ, Τσεχ, Ζοκορά, Κόλμαν, Πάουλο Ενρίκε, Μπαλτσί, Αλανζίνιο, Χαλίλ Αλτιντόπ

Λιλ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Ρόζεναλ, Μπάσα, Μπεριά, Μαβουμπά, Μπαλμόν, Πεντρεντί, Αζάρ, Κόουλ, Σο

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

ΤΣΣΚΑ-Ίντερ 2-3
(45+3’ Τζαγκόεφ, 6’ Λούσιο, 23’ Πατσίνι, 79’ Ζάρατε)

Τράμπζονσπορ-Λιλ 1-1
(75’ Πεν. Κόλμαν - 31’ Σο)

Η βαθμολογία

Τραμπζόνσπορ 4
Ίντερ 3
Λιλ 2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x