Champions League

Σούπερ Μάριο… σούπερ Μπάγερν!

Με τον Μάριο Γκόμες να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 11 γκολ(!) σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην «Αλιάντζ Αρίνα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Champions League. Πειστική -για τη συνέχεια- εμφάνιση από τους Βαυαρούς, που πέτυχαν μία εμφατική νίκη. Σπουδαία νίκη και μεγάλη εμφάνιση για τη Νάπολι, 2-0 (επίσης) τη Βιγιαρεάλ στο «Σαν Πάολο».

Με τον Μάριο Γκόμες να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 11 γκολ(!) σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην «Αλιάντζ Αρίνα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Champions League.

Πειστική -για τη συνέχεια- εμφάνιση από τους Βαυαρούς, που πέτυχαν μία εμφατική νίκη.

Η αγγλική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο, δεν κατάφερε -παρά τις ευκαιρίες, ή τις… υποψίες τους- να ανοίξει το σκορ. Ντζέκο και Ρίτσαρντς έφτασαν κοντά στον Νόιερ, αλλά… μέχρι εκεί, ενώ ο Γερμανός γκολκίπερ είπε «όχι» στον Γιάγια Τουρέ στο 25'. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Μπάγερν Μονάχου ισορρόπησε, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δικές της ευκαιρίες. Στο 38' και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκόμες… χτύπησε, βάζοντας με δύο γκολ μπροστά στο σκορ την ομάδα του, που δεν είχε κανένα πρόβλημα στην επανάληψη να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και να πάρει τη νίκη (2-0).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Τζέρομ Μπόατενγκ, Λαμ, Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (82' Τιμοστσούκ), Ριμπερί (90' Ρόμπεν), Τόμας Μίλερ, Μάριο Γκόμεθ (90'+2' Πέτερσεν)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Κόλο Τουρέ, Κλισί, Μπάρι (73' Κολάροφ), Γιαγιά Τουρέ, Νασρί (70' Μίλνερ), Σίλβα, Ντζέκο (55' Νάιτζελ ντε Γιονγκ), Αγκουέρο





Σπουδαία νίκη και μεγάλη εμφάνιση για τη Νάπολι, 2-0 (επίσης) τη Βιγιαρεάλ στο «Σαν Πάολο».

Ο Μάρεκ Χάμσικ, με καταπληκτικό, αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ στο 15' για τους Ναπολιτάνους, βάζοντας… φωτιά στην, ήδη, «καυτή» έδρα τους! Στην επόμενη φάση, η ιταλική ομάδα κέρδισε πέναλτι, με τον Λαβέτσι να ανατρέπεται από τον Γκονσάλο Ροντρίγκες και τον Καβάνι, από τα 11 βήματα, να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Νάπολι: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Αρόνικα, Πάολο Καναβάρο, Σούνιγκα, Ντοσένα, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Χάμσικ (79' Μασκάρα), Λαβέτσι (88' Μασκάρα), Καβάνι (71' Πάντεφ)

Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σαπάτα, Μουσάκιο, Γκονσάλο Ροντρίγκες (33' Καμούνιας), Καταλά, Σένα (83' Μουμπάρακ), Μπρούνο Σοριάνο, Κάνι, Ντε Γκουζμάν (83' Ερνάν Πέρες), Τζουζέπε Ρόσι, Νιλμάρ


szolj hozza: Nap 1-0 Vlr


szolj hozza: Nap 2-0 Vlr

Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες)

Μπάγερν Μονάχου 6
Νάπολι 4
Μάντσεστερ Σίτι 1
Βιγιαρεάλ 0

Η επόμενη αγωνιστική (18/10)

Νάπολι-Μπάγερν Μονάχου
Μάντσεστερ Σίτι-Βιγιαρεάλ

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x