Champions League

Γιάνγκ ο λυτρωτής! (vid)

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποχρεωνόταν σε εντός έδρας ήττα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια, ο Άσλεϊ Γιάνγκ «λύτρωσε» τους «κόκκινους διαβόλους» στο 90ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στην άλλη αναμέτρηση για τον τρίτο όμιλο η Μπενφίκα νίκησε 1-0 στην έδρα της Οτελούλ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποχρεωνόταν σε εντός έδρας ήττα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια, ο Άσλεϊ Γιάνγκ «λύτρωσε» τους «κόκκινους διαβόλους» στο 90ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στην άλλη αναμέτρηση για τον τρίτο όμιλο η Μπενφίκα νίκησε 1-0 στην έδρα της Οτελούλ.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τις και προηγήθηκε με δύο γκολ του Γουέλμπεκ (16΄, 17΄) πολύ νωρίς αλλά η εξέλιξη της βραδιάς δεν ήταν αυτή που περίμενε…

Ο Φαμπιάν και ο Αλεξάντερ Φράι πήραν την κατάσταση πάνω τους. Ο πρώτος στο 58΄μείωσε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε ρόλο δημιουργού. Με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον συνονόματο του στο δεύτερο δοκάρι και αυτός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Χέα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 76ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Φράι έδωσε προβάδισμα στη Βασιλεία 3-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πίεσαν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γιάνγκ στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γ.:Ντε Χέα – Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Φάμπιο – Αντερσον, Γκιγκς, Κάρικ – Γιανγκ, Βαλένσια, Γουέλμπεκ

Βασιλεία:Σόμερ – Παρκ, Ντράγκοβιτς, Αμπρααμ, Στάινχοφερ- – Φ. Φράι, Καμπράλ, Ξάκα, Ζουά – Στρέλερ, Α.Φράι


szolj hozza: Mu 1-0 Bsl


szolj hozza: Mu 2-0 Bsl


szolj hozza: Mu 2-1 Bsl







Η Μπενφίκα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη απέναντι στην Οτελούλ, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο Σέζαρ στο 41ο λεπτό μετά από εξαιρετική πάσα του Γκαιτάν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Οτελούλ:Γκράχοβατς – Σκούμπιτς, Λιουμπίνκοβιτς, Ανταλ, Κοστίν – Περεντίγια, Φιλίπ, Ιμπέ, Μπους – Γκεόρκιου, Πένα

Μπενφίκα:Αρτούρ – Εμερσον, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι – Χάβι Γκαρθία, Μπρούνο Σέζαρ, Γκαϊτάν, Βίτσελ – Καρντόζο, Σαβιόλα




Η βαθμολογία του ομίλου:

Μπενφίκα 4

Βασιλεία 4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2

Οτελούλ 0

Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής

Οτελούλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασιλεία-Μπενφίκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x