Stoiximan Super League

Νυστέρι για Dimi!

Μεγαλύτερο των δύο-τριών εβδομάδων θα είναι το διάστημα της απουσίας του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Ο Dimi αποφάσισε -από κοινού, με το ιατρικό τιμ της ομάδας- να χειρουργηθεί, τελικά και μάλιστα, αύριο (28/9) κιόλας, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα στη μέση του.

Μεγαλύτερο των δύο-τριών εβδομάδων θα είναι το διάστημα της απουσίας του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Ο Dimi αποφάσισε -από κοινού, με το ιατρικό τιμ της ομάδας- να χειρουργηθεί, τελικά και μάλιστα, αύριο (28/9) κιόλας, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα στη μέση του, αφού η θεραπεία του δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα…

Κάτι που σημαίνει ότι ο γκολκίπερ της Ένωσης θα κάνει να… φορέσει γάντια περισσότερο από ένα μήνα!

Από εκεί και πέρα, Καφές και Γκέντσογλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή (27/9) προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Γεωργέας συνέχισε την φυσιοθεραπεία του μετά την διάταση που υπέστη στην Τούμπα.

- Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15 λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x