Stoiximan Super League

«Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά»

Ευδιάθετος, χαλαρός και σίγουρος πως το deal για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού από τον Σουλτάν θα έχει θετική κατάληξη, εμφανίσθηκε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα βρέθηκε στα Πηγάδια για να παρακολουθήσει τον αγώνα SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ και μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, τόνισε πως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το πληρεξούσιο θα βρίσκεται υπογεγραμμένο στα χέρια του δικηγόρου κ. Πετρόπουλου.

Ευδιάθετος, χαλαρός και σίγουρος πως το deal για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού από τον Σουλτάν θα έχει θετική κατάληξη, εμφανίσθηκε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα βρέθηκε στα Πηγάδια για να παρακολουθήσει τον αγώνα SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ και μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, τόνισε πως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το πληρεξούσιο θα βρίσκεται υπογεγραμμένο στα χέρια του δικηγόρου κ. Πετρόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι νομικοί του πρίγκιπα επεξεργάζονται το πληρεξούσιο, το χτενίζουν και νομίζω πως μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, θα βρίσκεται στα χέρια του κ. Πετρόπουλου (σ.σ ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σουλτάν στην Ελλάδα). Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα τα δούμε όλα αύριο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δουλεύουν στη Σαουδική Αραβία, αφού υπήρχε τριήμερη αργία λόγω εθνικής εορτής. Αν δεν είχε σκοπό να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό, δεν θα έκανε την πρόταση. Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, ο κ. Βαρδινογιάννης τη δική του και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με τις «ζυμώσεις» στα διοικητικά του Παναθηναϊκού το προηγούμενο διάστημα που δεν προχώρησαν, ο κ. Τσάκας αρκέστηκε να πει:

«Επιχειρήθηκε μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, αλλά δεν στέριωσε. Αυτό που κάνουμε τώρα νομίζω πως θα πετύχει. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και πιστεύω πως σε δέκα μέρες ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x