Stoiximan Super League

Παίρνει και Ακόστα

Μετά τον Καλίφα Σανκαρέ και τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Άρης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον Νόε Ακόστα, τον 28χρονο που αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και που ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στους «κίτρινους».

Μετά τον Καλίφα Σανκαρέ και τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Άρης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον Νόε Ακόστα, τον 28χρονο που αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και που ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στους «κίτρινους». Ο Ισπανός δεν έχει υψηλό κασέ και μπορεί να αποτελέσει μία καλή «ρεζέρβα» του Νέρι Καστίγιο.

Σε ό,τι αφορά στους… σίγουρους, ο Καλίφα Σανκαρέ πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, συμφώνησε προφορικά και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί μόλις δοθεί η σχετική παράταση της μεταγραφικής περιόδου στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Κάτι τέτοιο πιθανώς να γίνει σήμερα, οπότε ίσως υπάρξει η ανακοίνωση και η πρώτη προπόνηση του παίκτη στο Ρύσιο. Για τρία χρόνια έχει συμφωνήσει προφορικά και ο Χαβιέ Ούμπιντες, που περιμένει επίσης το «πράσινο» της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x