Δελτία Τύπου

Σπανούλης και Ιτούδης

Πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Αναλυτικά:

Πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Αναλυτικά:

1) Ο Γιασικεβίτσιους ήρθε στην Αθήνα. Η κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ ήταν εκεί. Δείτε τι είπε. Τι είπαν ακόμη κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού από την Σερβία Ιτούδης και Κυρίτσης.

2) Η Εθνική επέστρεψε από την Λιθουανία και η κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ βρέθηκε στο αεροδρόμιο.

3) Τρίτο ημίχρονο από το Ευρωμπάσκετ. Ρεπορτάζ από τον απεσταλμένο του σταθμού, Παύλο Σφενδυλάκη.

4) Το στερνό αντίο στον μεγάλο Φαίδωνα Ματθαίου. Τι είπαν για τον Πατριάρχη του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Σιγάλας και Κώστας Παταβούκας.

5) Το Κύπελλο Ελλάδας αρχίζει να παίρνει φωτιά. Δείτε πλάνα από τα ματς Φιλαθλητικός-Πανιώνιος και Πανερυθραϊκός-Κολοσσός. Τι είπαν μετά το παιχνίδι της Ερυθραίας Φραγκιάς, Χουχουλής και Ασημακόπουλος.

6) Ρετρό με Μιλγουόκι-Σπερς και Τζακ Σίκμα εναντίον Ντέιβιντ Ρόμπινσον. Ακόμη ρετρό από Α1 με Απόλλωνα Πατρών κόντρα στην ΑΕΚ.

7) Τι είπαν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ιταλία σήμερα το μεσημέρι Σπανούλης, Πρίντεζης και Αγγέλου. Δείτε ακόμη εν δράσει τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ των Πειραιωτών, Ματ Χάουαρντ.

8) Συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη στον Παύλο Σφενδυλάκη.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Κρις Χουγκάζ.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x