Stoiximan Super League

Έπεται συνέχεια στα διοικητικά

Απάντηση στους νέους πέντε όρους που έθεσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη περιμένει σήμερα μέχρι τις 11:00 ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ώρα που λήγει η προθεσμία που είχε δώσει, ώστε να καθορίσει την μετέπειτα πορεία του. Ο Τζίγκερ αναμένεται να μην ανταποκριθεί και στο θέμα έπεται συνέχεια, με την ΠΑΕ να έχει ΔΣ στις 14:00. Κουίνσι: «Μήνυμα προς τους αντιπάλους».

Απάντηση στους νέους πέντε όρους που έθεσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη περιμένει σήμερα μέχρι τις 11:00 ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ώρα που λήγει η προθεσμία που είχε δώσει, ώστε να καθορίσει την μετέπειτα πορεία του.

Ο Τζίγκερ αναμένεται να μην ανταποκριθεί και στο θέμα έπεται συνέχεια…

Ο Βγενόπουλος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα και σήμερα αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Από τον MrMIG θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα βγει νέα ανακοίνωση με τις θέσεις του, αν ο Βαρδινογιάννης δεν δεχθεί τους όρους. Η άλλη πλευρά επιμένει στο θέμα της ΓΗΠΕΛ, ζητώντας εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξουν υποχρεώσεις της ΠΑΕ, αλλά και οποιουδήποτε θελήσει να εμπλακεί προς αυτήν, κάτι που αν ξεκαθαρίσει ίσως υπάρξουν νέες επαφές και «ξαναζεσταθεί» το Βγενόπουλος.

Συν τοις άλλοις, στις 14:00 θα γίνει και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου κύριο θέμα συζήτησης θα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε ζητήσει μέσω εξωδίκου ο Βγενόπουλος. Η απάντηση μάλιστα του MrMIG αναμένεται μετά το ΔΣ ή ίσως αύριο.

Κουίνσι: «Μήνυμα προς τους αντιπάλους»

Στο πάθος και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε. Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» τόνισε έτσι η ομάδα του έστειλε ένα μήνυμα προς κάθε αντίπαλο για το μέλλον.

«Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε από την αρχή με δέκα παίκτες, κατορθώσαμε να φέρουμε το ματς στα ίσα» είπε αρχικά ο Γκανέζος χαφ, για να συμπληρώσει, σχολιάζοντας το κενό των δύο αγωνιστικών που ακολουθεί:

«Για τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα προπονηθούμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Το πάθος και η μαχητικότητα που δείξαμε είναι ένα μήνυμα προς τους αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x