Stoiximan Super League

Τα πλάνα του Μπόλονι ενόψει Τότεναμ

Προβληματισμένος από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος καλείται να αλλάξει ξανά τα πλάνα του ενόψει του αυριανού (20:00) αγώνα με την Τότεναμ. Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ρουμάνος τεχνικός απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Προβληματισμένος από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος καλείται να αλλάξει ξανά τα πλάνα του ενόψει του αυριανού (20:00) αγώνα με την Τότεναμ.

Τελευταία… θύματα ήταν ο Λαζάρ, ο Φωτάκης και ο Αθανασιάδης, των οποίων οι συμμετοχές θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή από τον Ρουμάνο προπονητή. Πάντως, το θετικό για τον 58χρονο τεχνικό είναι ότι επιστρέφει – ύστερα από τρεις αγώνες – ο Πάμπλο Γκαρσία.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται να προφυλαχθεί (σ.σ.: προέρχονται από δύο θλάσεις).

Ως εκ τούτου, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λίνο (αριστερό μπακ), Μαλεζά, Κοντρέρας (κεντρικοί αμυντικοί) και Ετό (δεξί μπακ). Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Γκαρσία με τον Λαζάρ (αν δεν έχει πρόβλημα), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Βιεϊρίνια και ο Φωτάκης. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας κάλεσε σε απολογία και τον ΠΑΟΚ (αύριο στις 14:00) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του και τα υβριστικά συνθήματα στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x