Δελτία Τύπου

Ο Μακούν και ο Αλέφαντος

Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ- Ρεκόρ (18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.

Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ- Ρεκόρ (18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.

• Τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της αποψινής πρεμιέρας του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού αλλά και του Μακούν που θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Πλάνα ρετρό από την ήττα (1-2) που είχαν γνωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» ακριβώς 17 χρόνια πριν την ίδια ημερομηνία στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην ίδια ομάδα με τον Νίκο Αλέφαντο στον πάγκο.
• Το παρασκήνιο και τα παραλειπόμενα από την χθεσινή Σ/Τ του Ανδρέα Βγενόπουλου στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟ αλλά και την είσοδο του Ρούντολφ και την αλλαγή συστήματος που ετοιμάζει ο Φερέϊρα.
• Την παρουσίαση της νέας φανέλας της ΑΕΚ αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια του Σταύρου Αδαμίδη για να βρει «συμπαίκτες» στον Νοτιά. Πως ετοιμάζει την ομάδα ο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στις Βρυξέλλες απέναντι στην Άντερλεχτ.
• Την παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ και τις πρώτες σκέψεις του Μπόλονι για την μάχη κόντρα στην Τότεναμ στην κατάμεστη Τούμπα. Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Κωστής Ραπτόπουλος.
• Πως η εθνική νίκησε με 73-60 την Γεωργία και έκλεισε νικηφόρα την β΄ φάση του ευρωμπάσκετ στο Βίλνιους. Νίκος Ζήσης, Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής και ο Κώστας Παπανικολάου μιλάνε για το παρών και το μέλλον της εθνικής στον θεσμό. Ο Ηλίας Ζούρος αναλύει την Γαλλία που θα βρούμε απέναντι μας την Πέμπτη το απόγευμα στο Κάουνας στα προημιτελικά. Μεταδίδει από την Λιθουανία ο απεσταλμένος της εκπομπής Παύλος Σφενδυλάκης.
• Τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟ στο Πόλο στο άκουσμα των αντιπάλων τους στην β΄ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
• Όλα τα γκολ από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια στα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα αλλά και την προαναγγελία των αποψινών αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x