Stoiximan Super League

Εξετάζει Σκούρτη ο ΟΦΗ

Την περίπτωση του Βασίλη Σκούρτη εξετάζει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του . Από την Τετάρτη το βράδυ είχε γίνει γνωστό ότι δεν προχωράει η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού Μπενζεμιάν και οι Κρητικοί σκέφτονται να ενισχύσουν την επίθεσή με την απόκτηση του 19χρονο φορ.

Την περίπτωση του Βασίλη Σκούρτη εξετάζει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM Κρήτης. Από την Τετάρτη το βράδυ είχε γίνει γνωστό ότι δεν προχωράει η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού Μπενζεμιάν και οι Κρητικοί σκέφτονται να ενισχύσουν την επίθεσή με την απόκτηση του 19χρονο φορ.

Ο Αλβανός - ελληνική υπηκοότητα – ποδοσφαιριστής συνδέεται με το νησί καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και σε μικρή ηλικία ξεκίνησε την καριέρα του εκεί . Στη συνέχεια το 2006 σε ηλικία μόλις 14 ετών πήγε στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην Ακαδημία του Άγιαξ παίζοντας και στην ομάδα Νέων μέχρι το 2009. Την σεζόν 2009 -2010 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Νέων με την ομάδα του Ολυμπιακού και πήγε στη Ιταλική Λάτσιο για να δοκιμαστεί αλλά η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ.

Ο Σκούρτης επέστρεψε στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι και ως ελεύθερος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο που είχε μέχρι τον Ιανουάριο 3 συμμετοχές λόγω του ότι άργησε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα . Στη συνέχεια η ομάδα της Νέας Σμύρνης παραχώρησε τον νεαρό φορ δανεικό από τον Ιανουάριο και μετά στον Θρασύβουλο με τον οποίο είχε 7 συμμετοχές στη Football League. Ο Σκούρτης έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο στις αρχές του καλοκαιριού και τις τελευταίες μέρες δοκιμαζόταν στην ομάδα Νέων της Αϊντχόφεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκούρτης είχε απασχολήσει τον ΟΦΗ και πριν από δύο χρόνια όταν ανήκε στον Ολυμπιακό, αλλά τότε η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει κάτι που μπορεί να γίνει τώρα που ο παίκτης είναι ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει στην κρητική ομάδα αν πείσει τον Αναστόπουλο μέχρι την Δευτέρα που λήγουν οι μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x