Γαλλία

Πρόταση από Παρί στον Αμπιντάλ

Ενδιαφέρουσα πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του στο Championnat έχει ο Ερίκ Αμπιντάλ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει η “Sport.es”, η γαλλική ομάδα έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

Ενδιαφέρουσα πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του στο Championnat έχει ο Ερίκ Αμπιντάλ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η “Sport.es”, η γαλλική ομάδα έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα τονίζει ότι η πρόταση αυτή της Παρί είναι και ο βασικός λόγος που δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα» ο 32χρονος αριστερός μπακ, παρά το γεγονός ότι του έχει γίνει πρόταση επέκτασης.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x